Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Egy volt FIDESZ - s … A
  2009-06-12 23:12:48, péntek
 
  Egy volt FIDESZ - s ... A háttérhatalomnak ajánlva


Ajjaj! Nagy a baj. Vezérünk, az elhivatott, kinyilvánította, hogy vége, a remény meg van ölve:
A FIDESZ nem hajlandó se jobbra, se balra alkut kötni, hisz ez a párt feddhetetlen és egyben megkérdőjelezhetetlen erő, amely képes változtatások végrehajtására. Szóval, se szükség, se lehetőség nincs más, emberi, esetleg igazságos megoldási kísérletekre.

Egy demokrata vezér kijelentése DIKTATÓRIKUS, és egyben biztosítást akar nyújtani a gazdasági hiénáknak, hogy nem lesz kétharmados többség a parlamentben, ha a hatalmat a FIDESZ kezére átadják (az Izraeli nagykövet azonnal látogatást tett a Magyar Hírlap szerkesztőségében - mit is mondott Gyurcsány: ,,fölkészíteni a legbefolyásosabb lapok vezetőit és vezető publicistáit, hogy mire számíthatnak, bevonni őket ebbe a folyamatba" ) !!!

Atyaúristen! Nemzetem értelmiségi elitje, egy ilyen emberben látja a nemzet megmentője, hivatott vezetője, koordináló stratégiai gondolkodás letéteményese, nemzetegyesítő lélek kialakításának problémamentes, vezető megjelenítését. Bizony-bizony itt nagy a baj!

Ki és mikor jogosult az emelkedett hangvételű kijelentések alkalmazására? - Egyszerű ember vagyok -Nem hiszem és nem akarom elfogadni azt a kézenfekvő magyarázatot, hogy az emberek tudata addig terhelhető, illetve ésszerűség határain belül, addig feszíthető, amíg a világállami cél érdeke megkívánja! A FIDESZ kinyilvánítása alkalmas egy olyan irányba elvinni a közgondolkodást, hogy bűnök, illetve, bocsánat, erkölcstelen, de jog által megkérdőjelezhetetlen gazdasági cselekmények csak és kizárólag az elmúlt 7 évben keletkeztek. Holott mindenki ismeri a 90-es évek olajügyeit, azaz a privatizációs gátlástalan vagyonszerzés kacskaringóit, amiről később kiderült, hogy - mindent és mindenkor olyan időre kell titkosítani, hogy a mindenkori bel- és külpolitikai eseményekre semmilyen befolyással ne bírjon- elmélete alapján azt feltételezni mindenkiről, hogy elfogadja az erkölcsi és morális törvények semmibevételét. Magyarul egy olyan kijelentés, amely azt foglalja magába, hogy más reális lehetőség nincs, csak a kompromisszumok realitásának figyelembe vétele, az egyben azt is állítja, hogy se demokrácia, se szuverén döntéshozatal nem létezik - de fennen hirdeti demokrata mivoltát (FÚJ)!

A Pokorni úr elszólta magát: A számon kérés kétélű fegyver lehet! - vagy valami hasonló kijelentéssel élt és természetesen igaz, hogy vagylagos kijelentésekre hiábavaló a reagálás, de a tisztánlátás érdekében néha szükséges. Mire is gondolhat e tisztaerkölcsű honpolgár? Csak nem feltételezi FIDESZ - s kollegáiról, hogy az emberi együttélés szabályaira fittyethányva, erkölcstelen, de jog által kifogásolhatatlan - Ó OFFSHORE!- eszközök igénybevételével gyarapították gazdasági befolyásolás útján politikai döntéshozatalokat! SE JOBBRA! SE BALRA!

A jelen helyzet, kétséget kizárólag bizonyítható, hogy se erkölcsileg, se ideológiailag nem vonható kétségbe, csupán, egy rossz pártpolitika realizmus alapján bekövetkezett téveszme demokrácia vadhajtása! - rikácsolja az egzisztencia biztonságot szerzett vad-humánum.
De én, élő ember, hol vagyok elképzeléseik strigulahálózatában, arra se magyarázat, se biztonságot nyújtó elképzelésük nincs. Fontosabb lett választást nyerni, kormányozni, mint normálisan élni! - és ez határozza meg, hogy milyen közhangulat uralkodjon. A politológusok, újságírók, ,,igehirdetők" odáig merészkednek, hogy fizetésarányos elemzések alapján ítélik meg az életlehetőségek milyenségét! Természetesen a felelősség, se pártot, se társadalmi funkcionáriust nem érinthet. A levont következtetés oly viszonyrendszerek normatívájaként bemutatva - mindinkább szenzációba menő téveszmék alapján-, amely érdemi változtatást nem eredményez, illetve, nem eredményezhet olyan változást, amely kimozdítaná lélekhaldoklásban szenvedő hazám... Tovább a kitaposott úton!

Kérünk-e további tőkebabusgatást?

Amennyiben azt képzeli valaki, hogy a 800 párezer volt MSZMP párttagra kenhető Magyarország sorsa, az nagyon téved, - mivel az érvényesülés, az egzisztencia a korrupt kapcsolatrendszeren keresztül valósult, és valósul meg jelenleg is hazánkban, így merem állítani, hogy házából a tükröt kidobott emberek politikai hőzöngése a nyugati - haldokló- világ istenítése, a ,,vak vezet világtalant" tipikus esete. Ezer éve védőbástyájának bizonyultunk a büszke nyugatnak és minden bajunk onnan érkezett, most onnan diktálják érzelmeinket, hol haldoklik égen a nap, s tagadjuk keleti testvéreinket. Minden esetre elgondolkodtató pozícióban vagyunk, mondhatnánk: - ,,Felkértek júdásnemzetté válásra!"-, így az a kérdés: - Júdáspénzen kívánunk emberré válni és az, lehetséges- e, avagy emberként akarunk élni és halni?
A megsemmisített lelkiismeretünkön a sor: - Feléled-e porrázúzott hitünk, vagy tovább a kitaposott úton megyünk, megyünk az orrunknál vezetve, mint mindig, a zsinatolók után!

Érdekeink, emberi, morális megközelítése - mondják lehetetlen a világ erőviszonya alapján-, így már-már fényév távolságokra sodor bennünket a valóság reálértelmezésétől a globalizmus.
Meg tudunk maradni embernek, vagy lelkiismeretünket félredobva megyünk a ,,felismert szükségszerűség szabadságnak titulált bűnösvényén a konc után"? Egyáltalán, szabad-e gondolkodni még, vagy a szabadesés törvénye alapján zuhanunk az erősebb oldalán a megsemmisülésbe!

Amennyiben langymeleg karriersütögetés folytatódik, úgy realitást szereznek egy költői látomásnak, miszerint:

'Vagy igaz világ lesz,
vagy nem lesz itt semmi.'

'Vagy bolondok vagyunk s elveszünk egy
szálig,
Vagy ez a mi hitünk valósággá válik...'

2009.06.11.

Gavallér János
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: karriersütögetés, legbefolyásosabb, igénybevételével, háttérhatalomnak, szükségszerűség, elgondolkodtató, tőkebabusgatást, kinyilvánította, védőbástyájának, életlehetőségek, közgondolkodást, kompromisszumok, megsemmisülésbe, normatívájaként, végrehajtására, kinyilvánítása, tisztaerkölcsű, problémamentes, megsemmisített, kijelentésekre, megjelenítését, fizetésarányos, semmibevételét, kialakításának, nemzetegyesítő, funkcionáriust, politológusok, testvéreinket, kacskaringóit, bekövetkezett, kijelentéssel, fittyethányva, letéteményese, eredményezhet, ideológiailag, természetesen, volt FIDESZ, háttérhatalomnak ajánlva, párt feddhetetlen, demokrata vezér, gazdasági hiénáknak, legbefolyásosabb lapok, ilyen emberben, nemzet megmentője, emelkedett hangvételű, kézenfekvő magyarázatot, emberek tudata, olyan irányba, 90-es évek, privatizációs gátlástalan, mindenkori bel-, olyan kijelentés, Magyar Hírlap, Gavallér János,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Becsüld meg azt amid van,...  Ha így haladunk...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A hét szűk esztendő  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  A végzet az  Jó éjszakát  Semmit ne higgy el  Kellemes esti időtöltést  Semmit ne higgy el  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Két tekintet van  Facebookon kaptam  Az udvariasság alapja: önismer...  Facebookon kaptam  Alakot vált...  A legnagyobb hiánycikk manapsá...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Sokkal bölcsebb a természet,  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A Mester kezének érintése  A keserű igazság  Föld napja április 22  Emberként automatikusan értéke...  Nehezen engedem  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Messziről jött ember  Viharban csak az a fa marad ál...  Facebookon kaptam Gizike bar...  Pocsai Piroska - NE SIESS!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Búzaszentelés  Föld napja április 22  Föld napja április 22  Ha így haladunk...  Viharban csak az a fa marad ál...  Ha így haladunk...  A fenyő nem szép fa, (...)  Facebookon kaptam  Pillangó  Bizonyos kulturális szint nélk...  Az idő elsodorja létezésünk  Facebookon kaptam  Ma  Gondolatok az életről és szere...  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Jó éjt  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egyik kedvenc festőm Fernando ...  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa - Tavasz  Facebookon kaptam  Az embernek a társa: hiányzik.  Föld napja április 22  Ma  Esti kép  Facebookon kaptam  Ma a legtöbb civilizált ember ...  Különös!  Rögtön puha Mézes Krémes  S a dalok tanulsága  Alvó cica  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Muratáj  Beney Zsuzsa - Álom  Facebookon kaptam  Amit átélünk,  Alakot vált...  Föld napja április 22  Esti kép  Ma a legtöbb civilizált ember ...  A Föld napja  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az idő elsodorja létezésünk  Az Európai Unió is foglalkozik...  Jó éjszakát  Pillangó  Környezetvédelem  Facebookon kaptam  Emlék  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
volt FIDESZ, háttérhatalomnak ajánlva, párt feddhetetlen, demokrata vezér, gazdasági hiénáknak, legbefolyásosabb lapok, ilyen emberben, nemzet megmentője, emelkedett hangvételű, kézenfekvő magyarázatot, emberek tudata, olyan irányba, 90-es évek, privatizációs gátlástalan, mindenkori bel-, olyan kijelentés, kompromisszumok realitásának, számon kérés, tisztánlátás érdekében, emberi együttélés, jelen helyzet, rossz pártpolitika, egzisztencia biztonságot, életlehetőségek milyenségét, levont következtetés, kitaposott úton, nagyon téved, tükröt kidobott, nyugati &#8211, büszke nyugatnak, megsemmisített lelkiismeretünkön, orrunknál vezetve, zsinatolók után, világ erőviszonya, konc után&#8221, szabadesés törvénye, erősebb oldalán, költői látomásnak, karriersütögetés, legbefolyásosabb, igénybevételével, háttérhatalomnak, szükségszerűség, elgondolkodtató, tőkebabusgatást, kinyilvánította, védőbástyájának, életlehetőségek, közgondolkodást, kompromisszumok, megsemmisülésbe, normatívájaként, végrehajtására, kinyilvánítása, tisztaerkölcsű, problémamentes, megsemmisített, kijelentésekre, megjelenítését, fizetésarányos, semmibevételét, kialakításának, nemzetegyesítő, funkcionáriust, politológusok, testvéreinket, kacskaringóit, bekövetkezett, kijelentéssel, fittyethányva, letéteményese, eredményezhet, ideológiailag, természetesen, vagyonszerzés, döntéshozatal, elképzeléseik, privatizációs, alkalmazására, változtatások, gyarapították, megközelítése, következtetés, júdásnemzetté, elképzelésük, tisztánlátás, pártpolitika, változtatást, fölkészíteni, publicistáit, erkölcstelen, érvényesülés, számíthatnak, egzisztencia, távolságokra, bizonyultunk, befolyásolás, cselekmények, merészkednek, kijelentések, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 4225
  • e Hét: 18455
  • e Hónap: 29566
  • e Év: 183062
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.